VIDEO: Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran

puhacki…novogodišnji koncert, glazbeni je vrhunac godine, gdje se premijerno izvode nove skladbe koje je orkestar uvježbavao tijekom jeseni…
…glazbeni spot – Sto let glazbe va Lovrane – možete pogledati u nastavku teksta…

Lovran – Večeras, 27. prosinca s početkom u 20:30 sati u kinu Lovran, održati će se događaj koji većina Lovranaca (a i šire) ne propušta.
Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran – s tradicijom blizu 4 desetljeća glazbeni je vrhunac godine za orkestar, pod vodstvom dirigenta Miodraga Kašića, na kojem premijerno se izvode skladbe koje su se uvježbavale tijekom jeseni. S Lovrancima će nastupiti slijedeći gosti – izvođači: Karin Kuljanić, David Dezsö, klapa Istria, Josip “Pepi” Forembacher, Grupa 4’33’’ te Silvana i Duško Jeličić.
– Naš orkestar je za kraj ove godine pripremio niz glazbenih poslastica za sve stanovnike Liburnije, sa željom da doprinese blagdanskom ugođaju našeg kraja. 24. prosinca u 11:00 (centar Lovrana) – Vilija Božja va Lovrane – glazbena kulisa za Badnjak u centru Lovrana. Na staro leto, 31. prosinca od 11:30 (centar Lovrana) – još jedan tradicionalan nastup našeg orkestra – Silvestarski koncert ispred zgrade općine kojim službeno završavamo godinu i uz rezanje torte proslavljamo uspješnu 2011., poručili su iz Puhačkog orkestra Lovran.
Novu 2012. članovi orkestra započinju radno, sviranjem na novogodišnjim zdravicama općine Lovran i Grada Opatije.
– Ovim događajima završavamo uspješnu godinu te započinjemo obilježavanje velikog jubileja: 100 godina postojanja našeg orkestra. Tijekom 2012. planiramo više velikih događaja od kojih bi za sada izdvojili slijedeća: 20. Međunarodni festival puhačkih orkestara ”Naš svijet je Glazba“ u Lovranu i Opatiji od 4.-6. svibnja; 37. Susret puhačkih orkestara Istre u Lovranu 26. svibnja; 6. Susret puhačkih orkestara PGŽ u Lovranu 2. lipnja 2012., poručili su iz Puhačkog orkestra Lovran.

Liburnija.net: Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran

Liburnija.net: Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran


Liburnija.net: Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran

Liburnija.net: Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran


Glazbeni spot – Sto let glazbe va Lovrane – možete pogledati u nastavku teksta…

Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto, video: David Kurti

error: Content is protected !!