VIDEO: Novogodišnji koncert Puhačkog orkestra Lovran

puhacki…Karin Kuljanić, Tamara Brusić, Silvana i Duško Jeličić, Josip Forembacher i Dražen Turina – Šajeta – gosti su ovogodišnjeg koncerta…
…osim u Lovranu, sutra s početkom u 19 sati, u crkvi Sv. Jakova koncert će održati i zbor DVD-a Opatija…

Lovran – Večeras, 27. prosinca s početkom u 20:30 sati u kinu Lovran, održati će se događaj koji većina Lovranaca (a i šire) ne propušta.
Novogodišnji koncert, glazbeni je vrhunac godine, gdje se premijerno izvode nove skladbe koje je orkestar uvježbavao tijekom jeseni, pod vodstvom dirigenta Miodraga Kašića. Tijekom koncerta s nama će nastupiti naši prijatelji – gosti: Karin Kuljanić, Tamara Brusić, Silvana i Duško Jeličić, Josip Forembacher i Dražen Turina – Šajeta.
– I ove godine naš orkestar organizira niz glazbenih događaja kojima želimo doprinijeti blagdanskom ugođaju liburnijskog kraja. Tako već, 31. prosinca, od 11:30 u centru Lovrana održati će se još jedan tradicionalan nastup našeg orkestra – Silvestarski koncert ispred zgrade općine kojim službeno završavamo godinu i uz rezanje torte proslavljamo uspješnu 2010. Već slijedećeg dana, 01. siječnja, 2011. – Novu 2011. započinjemo radno, sviranjem na novogodišnjim zdravicama općine Lovran i Grada Opatije, poručili su iz Puhačkog orkestra Lovran.
Osim što puno sviraju, ekipa iz Puhačkog orkestra Lovran organizirala je 18. Festival puhačkih orkestara – Naš Svijet je Glazba, na kojem je nastupilo oko 180 glazbenika iz ukupno četiri orkestra.
– Ovim događajima završavamo još jednu uspješnu godinu u kojoj smo nastupali oko 60 puta (više od jednom tjedno, odličan prosjek za amatersko društvo). Osim gostovanja u Hrvatskoj i bližim nam državama, za istaknuti je nastup na ovogodišnjem MIK – u, gdje smo zajedno s Duškom Jeličićem izveli pjesmu Limena glazba, kazali su nam Lovranci.

Liburnija.net: Puhački orkestar Lovran na prošlogodišnjem Novogodišnjem koncertu...

Liburnija.net: Puhački orkestar Lovran na prošlogodišnjem Novogodišnjem koncertu...


Duško i Silvana Jeličić & Puhački orkestar Lovran – Limena glazba (live MIK 2010.)

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!