VIDEO: Objavljen novi trailer za ovogodišnji Liburnicon

liburnicon_trailer_sm…uz to, proširen je i fond nagrada – najveći u povijesti festivala…
…trailer pogledajte u nastavku teksta…
…podsjećamo, opatijski događaj sezone za sve frikove, gikove održat će se idućeg vikenda, 19. i 20. kolovoza…

Opatija – Zabavite svoje očne živce i moždane vijuge, jer stigao je novi trailer za ovogodišnji Liburnicon, snimljen prije nekoliko tjedana na području Voloskog i Učke.
– A sad svi kokice u ruke (može i one iz mikrovalne) jer počinje novi Liburniconski filmski spektakl! Oboružajte se realnim očekivanjima (budžet koji to nije) i uletite u ovogodišnju spektakulatnu ljubavnu priču ispričanu na naš način… Sve pohvale idu prije svega ekipi iz udruge Lapiš (snimatelj Igor i tonac Gordan) i Davidu Šukeru (scenarist) koji su neumorno odradili cijeli posao, a naravno tu su i naše nove filmske zvijezde (Tajana, David, Robert, Marijan, Roko, Ivan, Igor, Frane, Juraj, Karin..). Posebno se zahvaljujemo Veroniki koja nas je trpila i marljivo pomagala cijelo vrijeme, te Maloj krčmi Skalinada u Voloskom. Tijekom snimanja nije stradala ni jedna životinja. May the Force be with you, poručili su iz Udruge Kulturni front, organizatora opatijskog SF & Fantasy festivala.
Iz Kulturnog fronta stiže još dobrih vijesti, koje se tiču onoga što svi mi najviše volimo – besplatnih stvari!
– Zadovoljstvo nam je najaviti da ove godine imamo za vas najveći i najbogatiji nagradni fond do sada koji čeka samo vas! Okušajte svoju hrabrost, brzinu, snalažljivost, vještinu i znanje u raznim kvizovima, igrama i turnirima i Liburnicon će vas nagraditi! Dijelimo više od 20 pojedinačnih nagrada u obliku majica, medalja, trofeja, pića, knjiga, diploma, ulaznica i ostalih nagrada. Zahvaljujući ovogodišnjim ekskluzivnim pokroviteljima – izdavačkoj kući ”Algoritam” i ”HBO Adria” – glavne nagrade su nam knjige sa potpisom našeg počasnog gosta Guy Gavriel Kaya i majice sa amblemima obitelji iz popularne serije Game of Thrones, poručili su organizatori Liburnicona.
Podsjećamo, opatijski događaj sezone za sve frikove, gikove i ostale neobične likove održat će se idućeg vikenda, 19. i 20. kolovoza, u opatijskoj osnovnoj školi.
Trailer možete pogledati u nastavku.
Liburnicon 2011. trailer

Ivan Mellor / Liburnija.net
Vezane vijesti:
Objavljen neslužbeni program Liburnicona
FOTO: Snima se trailer za Liburnicon
Slavni Guy Gavriel Kay na Liburniconu @ Opatija
FOTO: U divljaka luk i strijela @ Učka

error: Content is protected !!