VIDEO: Obnovljeni PGS uključuje se u borbu za gradsko vijeće @ Opatija

Iva Negro, Roberto Grdinić, Sara Sušanj i Mladen Prenc

Iva Negro, Roberto Grdinić, Sara Sušanj i Mladen Prenc

Nećemo imati kandidata za gradonačelnika, već ćemo podržati će podržati kandidata iz socijal-demokratskog spektra odnosno u ovom slučaju Fernanda Kirigina, odgovorio je Prenc na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji. Koje su još teme bile u fokusu predstavnika PGS-a provjerite u priloženom video isječku…

Sara Sušanj

Sara Sušanj

Opatija – Jučerašnjom tiskovnom konferencijom članovi opatijskog ogranka Primorsko – goranskog saveza krenuli su u kampanju predstojeće lokalne izbore.
Pomlađeni ogranak, na čijem je čelu Sara Sušanj, uz pomoć starijih kolega u narednom periodu započeti će pregovore s potencijalnim koalicijskim partnerima, a prema riječima Mladena Prenca, planiraju nastavit suradnju s IDS-om, te će biti zadovoljni ako u lokalnom parlamentu budu participirali s jednim vijećnikom.

Nećemo imati kandidata za gradonačelnika, već ćemo podržati će podržati kandidata iz socijal-demokratskog spektra odnosno u ovom slučaju Fernanda Kirigina, odgovorio je Prenc na upit novinara.

Nadamo se da ćemo u bliskoj budućnosti prepustit mladim ljudima da upravljaju bitnim stvarima u ovom gradu, napomenuo je Roberto Grdinić, potpredsjednik PGS-a.

Koje su još teme bile u fokusu predstavnika PGS-a provjerite u priloženom video isječku…

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!