VIDEO Odgojiteljica u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor Sanja Stambul Brajković je Kastavka mjeseca ožujka

VIDEO Odgojiteljica u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor Sanja Stambul Brajković je Kastavka mjeseca ožujka

Sanja Stambul Brajković / Screenshot YT

Osim posla na mjestu odgajatelja četiri godine obavlja dužnost voditeljice smjenske skupine DV Vladmir Nazor, mentorica je pripravnicima, te se redovito stručno usavršava. U suradnji sa Knjižnicom Kastav i Gradom Kastvom organizator je nekoliko humanitarnih prodajnih izložbi dječjih radova.

Kastav – Sanja Stambul Brajković, odgajateljica u Dječjem vrtiću Vladimir Nazor Kastav, proglašena je Kastavkom mjeseca ožujka!

– Osim posla na mjestu odgajatelja četiri godine obavlja dužnost voditeljice smjenske skupine DV Vladmir Nazor, mentorica je pripravnicima, te se redovito stručno usavršava. U suradnji sa Knjižnicom Kastav i Gradom Kastvom organizator je nekoliko humanitarnih prodajnih izložbi dječjih radova. Voditelj je brojnih projekata, a posebno možemo istaknuti projekte: Europa, Zgubjena pupica, Halugica i projekt Kastafski vrtić – cjelodnevni rad (projekt financiran iz europskog socijalnog fonda). Uspješna je koordinatorica Olimpijade i sportskih programa i priprema djece za sportska natjecanja. Posebna vrijednost odgajateljice je njegovanje ljubavi prema zavičaju, tradiciji i kulturnoj baštini svoga kraja, kazali su iz Grada Kastva o svojoj zaslužnoj građanki.

Više doznajte u video-prilogu u nastavku.

error: Content is protected !!