[VIDEO] Opatija krenula u pripreme, puno došlih, puno otišlih

Opatijci će odigrati devet pripremnih utakmica.

Opatija – Nogometaši Opatije krenuli su u pripreme koje će trajati 40 dana. Prvi trening u Opatiji odradili su vratari Berković i Šušak, Grujević, Bilobrk, Amoateng, Gavrić, Glavaš, Grbac, Bertoša, B. Bogolin, V. Bogolin, T. Maloku, E. Maloku, Elšin, Hrmić, Fumić, Ivančić, Malinić, Heteši, Belančić, Junuzović, Jukičić i Fostač. Priključit će im se Klapan, Kožić i Weitzer.

Nova imena su trener-povratnik Škerjanc, Ganac Amoateng (H. dragovoljac), Junuzović koji se vratio nakon polusezone na Krku, Paolo Grbac čija je zadnja postaja bio talijanski četvrtoligaš Mestre), Gavrić (Sesvete) te Val Bogolin (koji je stigao iz kadeta Rijeke). Na probi je Fostač koji je igrao za zagrebačku Lokomotivu. U kadar bi trebao i povratnik Kukoć. Crno-bijele su napustili Knežević, Bjelanović, Petrović, Ivičić i Baždarić. Još je nekoliko imena pod upitnikom.

Opatijci će odigrati devet pripremnih utakmica. Generalka se igra protiv Crikvenice tjedan dana uoči prvenstva koje počinje 12. veljače. Glavni cilj posljednjeplasirane Opatije je opstanak u drugoligaškom društvu.