VIDEO Opatijci na Kantridi dočekuju Solin i Orijent 1919

– Igramo kolo za kolo. Liga je jaka, čvrsta i brza. I svi su tu negdje, istaknuo je Bogolin.

Opatija – Nakon prošlotjednog poraza protiv Cibalije, seniori Opatije vratili su se na pobjednički kolosijek pobjedom protiv Dubrave, a već ove srijede, 23. rujna od 16:30 sati na Kantridi dočekuju Solin, a u nedjelju i Orijent 1919.

Predsjednik Robert Perčić, manager Zoran Bogolin i mladi igrač Matija Matulja najavili dvije uzastopne domaće utakmice u nizu te susrete protiv Osijeka i Dragovoljca, od četiri vrlo važna susreta koji će definitivno obilježiti nastavak natjecanja.

– Nakon zadnje domaće utakmice i jedinog poraza ove sezone vratili smo se pobjedama. Očekuju nas sad dvije teške domaće utakmice, a ispada da su nam domaće utakmice teže nego gostujuće. Publika se vraća na stadione i koristim priliku da pozovem navijače da nas dođu podržati. Ulaznice još nisu u prodaji, a za domaće utakmice možemo pustiti trećinu kapaciteta, dakle 1100 ulaznica, istaknuo je predsjednik Perčić do je Bogolin istaknuo da je liga jaka, ali se ne furaju na neki visoki nivo.

– Igramo kolo za kolo. Liga je jaka, čvrsta i brza. I svi su tu negdje. Na raspolaganju su svi igrači osim Kurilića, te svježe pristiglog Bjelanovića koji još nema pravo nastupa jer se ne zna njegov status, a vraća se i Bertoša, istaknuo je Bogolin.

– Jedan motiv i jedna želja je uvijek – pobjeda. ali moramo gledati i realnost. Ovo je jaka liga, a ušli smo iz dva ranga niže lige. Moramo ići korak po korak i trebao biti ponizno i nastaviti tako dalje, dodao je Matulja.

O čemu je još bilo riječi na tiskovnoj provjerite u video prilogu u nastavku teksta…

 

 

error: Content is protected !!