VIDEO Opatijci za Opatijce: ‘Korona – ne budi mona’ – Građani snimili svoju verziju ‘Serenade u vrijeme pandemije’

Dijelom kao parodiju na izvedbe glazbenika, ali i političara poput Ive Dujmića i njegovih zamjenika te Fernanda Kirigina, a dijelom kao iskrenu poruku svojim sugrađanima, svoju izvedbu serenade ispunili su iskrenošću, pozitivnim duhom i humorom.

Opatija – Nakon jučerašnje zajedničke izvedbe 29 Opatijaca ujedinjenih u „Opatija Band Aid“ koji su otpjevali „Serenadu Opatiji“ kao motivaciju građanima za svladavanje kriznih trenutaka, danas se društvenim mrežama proširila nova verzija popularne pjesme koju je proslavio Ivo Robić.

Pod motom „Opatijci za Opatijce“ i „Korona – ne budi mona“ ovog su se puta ujedinili brojni građani. Dijelom kao parodiju na izvedbe glazbenika, ali i političara poput Ive Dujmića i njegovih zamjenika te Fernanda Kirigina, a dijelom kao iskrenu poruku svojim sugrađanima, svoju izvedbu serenade ispunili su iskrenošću, pozitivnim duhom i humorom.

Glavne zvijezde spota su Miro Kolmanić i Dinko Brozović, koji ne samo da su pokazali svu raskoš glazbenog talenta već su i pokazali zavidne glumačke sposobnosti…

VIDEO #ostanidoma – 29 izvođača udružilo se u ‘Opatija band aid’ te otpjevali serenadu u doba korone

error: Content is protected !!