VIDEO: Opatijska promotorica nogometa i YouTube zvijeda Gabriela Brajković posjetila info centar HNS-a @ Zagreb

hns_gabriela_brajkovic_2015

Kako su poručili iz HNS-a, i sve to potkrijepili video-prilogom koji možete pogledati u nastavku, Gabriela je prvo razgledala centar i saznala još mnogo toga novoga o nogometu kojeg toliko voli, a potom je s oduševljenjem otvorila dar koji ju je dočekao.

Zagreb/Opatija – U tunelu usred mraka stoji pehar za prvaka, ispod njega sitno piše NK Opatija i nitko više – zapjevala je Gabriela Brajković na jučerašnjem obilasku Informativno-multimedijskog centra Hrvatskog nogometnog saveza gdje su je ispod jelke dočekali prigodni darovi.

Tu priliku zaslužila je objavom svog već ”slavnog” video-uratka u kojem poziva sve djevojčice i djevojke da se u što većem broju prijave i odluče baviti nogometom, jer kako kaže ”u nogometu već ima previše dečki”, a njoj nedostaje upravo žensko društvo kako u svlačionici tako i na terenu te je tako na najbolji mogući način ujedno i promovirala ženski nogomet.

Kako su poručili iz HNS-a, i sve to potkrijepili video-prilogom koji možete pogledati u nastavku, Gabriela je prvo razgledala centar i saznala još mnogo toga novoga o nogometu kojeg toliko voli, a potom je s oduševljenjem otvorila dar koji ju je dočekao. U njemu je pronašla hrvatski dres kojeg je odmah isprobala, hlačice, štucne, loptu, pribor za školu i još mnogo toga.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!