VIDEO: Osmi ocjenjivački susret vinara Kastavštine @ Kastav

Upravo je u tijeku i javni poziv upućen kastavskim vinarima, na ostavarivanje prava na poticaj vinogradarske proizvodnje. Rok za predaju zahtjeva, koji se mogu preuzeti u gradskoj upravi, jest 12. travnja.

Kastav – Osmi ocjenjivački susret vinara Kastavštine ”Belica 2013” svoju će završnicu dobiti u nedjelju, 7. travnja, od 15 sati nadalje. Tada će se pod Ložun održati proglašenje najboljih kastavskih vina uz bogatu ponudu lokalnih ugostitelja. Tijekom narednih sedam dana poznati sommelieri ocjenjivat će vina po pojedinim kategorijama, a završna svečanost proglašenja najboljih vina uz dodjelu nagrada, bogatu ugostiteljsku ponudu domaćih jela i prigodan zabavni program održava se pod Ložun.

Kastavski vinari – kako oni najbolji, tako i svi ostali – mogu računati i na gradske poticaje. Upravo je u tijeku javni poziv upućen kastavskim vinarima, na ostavarivanje prava na poticaj vinogradarske proizvodnje. Rok za predaju zahtjeva, koji se mogu preuzeti u gradskoj upravi, jest 12. travnja, a osnovni zahtjev koji vinari moraju ostvariti jest da imaju najmanje 300 rastućih čokota vinove loze.

Ivan Mellor / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net