VIDEO: Oštarija Fortica ponovo otvorena @ Kastav

ostarija_fortica_otvorenje_2014 (3)

U video prilogu pogledajte kako je proteklo otvorenje Oštarije Fortica uz glazbenu kulisu klape Cinquina.

Kastav – Na dobro poznatoj adresi svih zaljubljenika u finu klopu i izvrsnu kapljicu, ponovo je otvorena oštarija Fortica. Tako se na Trgu Matka Laginje 1 ponovo može uživati u prekrasnom pogledu na Kvarner i odličnoj domaćoj kuhinji.

ostarija_fortica_otvorenje_2014 (1)

– Jako smo zadovoljni kako je otvorenje prošlo, a već u nedjelju imali smo pune ruke posla. Jela pripremamo s dnevnom ponudom svježih namirnica s tržnica i polica našega kraja, a posebno ističemo tjesteninu pripremljenu u našoj kuhinji, jela od boškarina i visoko kvalitetno odležana mesa kao što su biftek, teleći kotleti, ombolo… Godišnja doba nam kreiraju ponudu našeg menua, a moram istaknut i dnevni poslovni meni za dvije osobe čija konzumacija iznosi do 70 kuna, istaknuo je vlasnik i glavni chef Željko Markus te napomenuo da u vlastitom vinskom podrumu imaju 70 vinskih sorti, dok su malvazija i teran Comot vina kuća, a mogu se konzumirati po cijeni od 60 kuna.

Radno vrijeme oštarije Fortica je svakodnevno od 10 do 24 sata, a ponedjeljkom su zatvoreni. Narudžbe i rezervacije možete učiniti na slijedeće kontakte – 051/691417 ili 091/5183819.

U video prilogu pogledajte kako je proteklo otvorenje Oštarije Fortica uz glazbenu kulisu klape Cinquina.

N. Cvjetović / PodUčkun.net
Video, foto: Zoran Ventin / Art film

error: Content is protected !!