VIDEO: Otkriven datum održavanja Opatija Fight Nighta 8

 IVAN  STANIC VS SAMUEL CANONICO

IVAN STANIC VS SAMUEL CANONICO

Opatija Fight Night 8 održat će se u subotu 12. kolovoza na trgu sportske dvorane “Marino Cvetković”…

Opatija – Fanovi borilačkog sporta i ove godine moći će uživati u sad već tradicionalnoj manifestaciji Opatija Fight Night koja će se još jednom održati pod otvorenim nebom u ljetnim mjesecima.

Opatija Fight Night 8 održat će se u subotu 12. kolovoza na trgu sportske dvorane “Marino Cvetković”, baš kao i prošle godine kad je gotovo tisuću posjetitelja uživalo u atraktivnim kickboxing mečevima.

– Reakcije fanova na event koji smo održali prošlog ljeta na otvorenom bile su odlične te smo u Opatija Fight Clubu odlučili kako ćemo i ove godine odabrati istu lokaciju i sličan termin. Još je prerano govoriti o imenima koja će ući u ring ovog ljeta, ali možemo najaviti kako će osim nekih naših najpoznatijih boraca, priliku dobiti i oni mlađi, ali i neki borci iz drugih sredina koji su se već dokazali i za koje možemo sa sigurnošću reći kako će prirediti pravi spektakl, rekao je OFC-ov menadžer Zoran Zdelar.

Iz Opatija Fight Cluba dodaju i kako su imali mnogo upita o terminu održavanja OFC New Generationa te je najavljeno kako bi se jedan event iz te serije trebao održati sredinom jeseni ove godine. OFC će biti i domaćin Prvenstva Hrvatske u kickboxingu koje će se održati u Opatiji 29. travnja, pa se može reći kako će eventi biti ravnomjerno raspoređeni tijekom čitave godine.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!