VIDEO: Otvaranje 11. Ljeta na Gradini uz manifestaciju ‘2000 svijeća na Gradini’

1000_svijeca_na_gradini_trsat_rijeka

Nakon dvije godine manifestacija 2000 svijeća izlazi iz Trsatske gradine! U priloženom video prilogu pogledajte kako je ova manifestacija izgledala lani…

1000_svijeca_na_gradini_trsat_rijeka_4

Rijeka – Naposjećenija manifestacija protekle dvije sezone Ljeta na Gradini, koja je temeljena na sjaju plamena svijeće, ambijentalnoj glazbi, instrumentalistima i performerima ove godine izlazi iz prostora Trsatske gradine. Ove će godine, 2. srpnja, zbog velike posjećenosti, osim plamenom obasjanog prostora Gradine u kojemu će biti postavljeno 1000 svijeća, posjetitelji moći uživati i u više od 1000 svijeća postavljenih u cijelom prostoru parka ispred Trsatske gradine.

U tom će prostoru, u suradnji s PC Grupom, biti postavljene instalacije sa svijećama, svijeće postavljene na 100 štapova, viseće svijeće za čije je postavljanje potrebno utrošiti više od 200 m špage, dekorativne svijeće, a sve oplemenjeno ambijentalnom rasvjetom.

ljeto_na_gradini_plakat_2016_01

Kako bi dojam ove jedinstvene manifestacije bio potpun za scenski nastup ove je godine zaduženo čak 15 umjetnika i performera. Na samom ulaznom prostoru posjetitelji će moći uživati u jedinstvenom zvuku gonga u izvedbi konceptualnog umjetnika Lea Oella Serafimia. Posjetitelji će najprije imati prilike prošetati parkom gdje će im se na različitim lokacijama predstaviti 10 kostimiranih performera, a nakon toga i prostorom Trsatske gradine gdje će moći uživati u u zvukovima violine u interpretaciji Anamarije Martinčić, koreografiji Ri Dancea te u jedinstvenoj vokalnoj izvedbi Dine Antonića uz pratnju Aleksandra Šupka na gitari.

Ulaz se za posjetitelje otvara u 21.30 sati, a programski dio počinje 45 minuta kasnije. Ulaz je za posjetitelje slobodan.

Za kraj dodajmo, da je jučer počela pretprodaja ulaznica za one programe 11. Ljeta na Gradini za koje se naplaćuje ulaz. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu mojekarte.hr. Više informacija o cijenama ulaznica moguće je dobiti na www.trsatskagradina.com.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!