VIDEO: Ovog vikenda održava se ‘Olimpijada Pojane vs. Leprinac’

Arhiva Liburnija.net: Ekipe spremne za sportsko nadmetanje...

Arhiva Liburnija.net: Ekipe spremne za sportsko nadmetanje…

Otvorenje Olimpijade na rasporedu je , 19. srpnja s početkom u 18 sati, na igralištu u Veprincu, a prvog dana na rasporedu su slijedeći sportovi: odbojka, nogomet, potezanje špaga muški i ženske.

Poljane – Već šestu godinu za redom održava se sportska Olimpijada između dva susjedna mjesta – Poljana i Veprinca. Uz treniranje živaca i sportskog duha, između sumještana, Olimpijada je prvenstveno poligon za dobro i ugodno druženje.

– Evo, cijela ideja potekla je iz Udruge mladih i građana Leprinac pred nekoliko godina. Ovo je šesta Olimpijada po redu i ove godine su Pojanci domaćini. Evo, generacijama se priča o rivalstvu između naša dva mjesta, pa smo na najpošteniji način, onaj sportski, htjeli vidjeti tko je bolji. I do sad je rezultat u korist Pojanaca, i nadam se da ćemo ove godine imati više sreće. Također, pozivamo sve da dođu pogledati Olimpijadu, rekao nam je Sandi Kršanac, jedan od inicijatora Olimpijade.

Otvorenje Olimpijade na rasporedu je 19. srpnja s početkom u 18 sati, na igralištu u Veprincu, a prvog dana na rasporedu su slijedeći sportovi: odbojka, nogomet, potezanje špaga muški i ženske.

Subota, 20. srpnjaa rezervirana je za pikado, stolni tenis, stolni nogomet, streljaštvo, boće, biškulu i trešetu, šiju i moru japonese na boćariji u Poljanama. Nakon proglašenja pobjednika slijedi zabava uz Brevis band.

Liburnija net TV – Olimpijada: Leprinac vs. Pojane @ Veprinac

Nikola Cvjetović / Liburnija.net