[VIDEO] Perica Prpić: Zahvaljujemo Općini Lovran na pomoći i nadamo se uspješnoj budućoj suradnji

Miško Škorić napomenuo je da su se branitelji s područja Liburnije rado odazvali na sudjelovanje u ovom projektu te zahvaljuju izvršnom odboru na pozivu. Što su još poručili Prpić, Škorić i Simonič provjerite u priloženom video isječku…

Perica Prpić i Bojan Simonič

Lovran – Članovi Izvršnog odbora projekta “Zajedno u ratu-zajedno u miru, 1995. -2020.” predvođeni Pericom Prpićem, predsjednikom Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata „Ajkula“ jučer su uručili prigodne zahvalnice općinskom načelniku Bojanu Simoniču i predsjedniku Udruge hrvatskih branitelja domovinskog rata Miši Škoriću.

Povod ovom susretu bila je zahvala za iskazanu za pomoć i podršku u projektu “Zajedno u ratu-zajedno u miru, 1995.-2020.” koji se lani trebao održati povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“.

– Zahvaljujemo općini Lovran što su nam d samog početka dali punu podršku našem projektu te se nadamo da će ova dobra suradnja biti nastavljena i u budućnosti, istaknuo je Prpić.

Mišo Škorić i Perica Prpić

Sve branitelje s područja Županije u projekt je okupila udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata „Ajkula“, a usprkos pandemiji koronavirusa uspjeli su realizirati značajan dio programa. Snimljeni su pjesma i spot, na Korzu je održana izložba fotografija „25.godina poslije“- ratnici Hrvatskog primorja i Gorskog kotara u Domovinskom ratu“ koja je prikazala ratni put postrojbi iz Domovinskog rata Primorsko-goranske županije u VRO Oluja te je održan mimohod Korzom i polaganje vijenaca na Mostu branitelja na Dan pobjede.

Miško Škorić napomenuo je da su se branitelji s područja Liburnije rado odazvali na sudjelovanje u ovom projektu te zahvaljuju izvršnom odboru na pozivu.

– Drago mi me da se usprkos svim otegotnim okolnostima program održao unatoč činjenici da je korona poremetila održavanje djela programa, dodao je Simonič.

Što su još poručili Prpić, Škorić i Simonič provjerite u priloženom video isječku…

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net