VIDEO: PGŽ sufinancira Doru

Objavljeno 04.03.2010.

doraOpatija – Dok se pripreme za Doru zahuktavaju, pozornica gradi a trema mladih pjevača se pojačava, u uredu opatijskog gradonačelnika potpisan je ugovor sa Županijom o pokroviteljstvu ove manifestacije, prema kojem će PGŽ pripomoći Opatiji sa 45 tisuća kuna.

Gradonačelnik Ivo Dujmić i župan Zlatko Komadina izrazili su svoje zadovoljstvo činjenicom da se Dora ponovo organizira u Opatiji, i to po 18. put, a na pressici su sudjelovali i predsjednik Uprave Liburnia Riviera Hotela Kristjan Staničić i direktorica opatijske turističke zajednice Jasna Doričić Sanković koji su predstavili popratne programe.

– Pozornica se već gradi, a interes za ulaznice je velik. Osigurali smo šestotinjak mjesta u Kristalnoj dvorani, a pokušat ćemo ”ugurati” još pokoju stolicu, rekao je Staničić. Siromašan program ovogodišnje Dore pokušat će premostiti opatijska TZ.

– Osigurali smo bogat zabavni ulični program, kako bismo festivalsku atmosferu prenijeli na otvorene prostore, objasnila je direktorica TZ Jasna Doričić Sanković.

Program počinje u petak u 12 i 30 sati degustacijom vina i nastupom “Čagera Zoca” na terasi hotela Imperial, a tijekom tog poslijepodneva i čitave subote na potezu od Slatine do hotela Milenij izmjenjivat će se cirkuski performansi i glazbeni nastupi grupe ”Sick swing orkestar”. Nedjelja je dan posvećen djeci, uz cirkuski sajam i radionice.

Sick Swing Orchestra – Tvrdo meko

Ivan Mellor

Oznake: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Vrati se natrag »