VIDEO: Pjesma ‘Se ću prodat’ Maura Staraja i La Bande dobila videospot!

la_banda_mauro_staraj_se_cu_prodat_spot (2)

Mauro Staraj i La Banda na svom su službenom Facebook profilu svojim fanovima dali na glasanje za koju pjesmu žele vidjeti sljedeći videospot, i “Se ću prodat” je pobijedila, pa je tako fanovima i ispunjena želja. Videospot može pogledati u nastavku teksta.

Matulji – Iako je pjesma ”Jože, Jože, Jože” postala ogromni hit odmah nakon izlaska albuma ”Vrh vrhova”, malo mirnija i životna ”Se ću prodat” onaj je tip pjesme u kojoj su se mnogi prepoznali i ocijenili je najkvalitetnijom pjesmom na albumu popularne petorke.

la_banda_mauro_staraj_se_cu_prodat_spot (1)

Mauro Staraj i La Banda na svom su službenom Facebook profilu svojim fanovima dali na glasanje za koju pjesmu žele vidjeti sljedeći videospot, i “Se ću prodat” je pobijedila, pa je tako fanovima i ispunjena želja.

Režiju i scenarij potpisuje Studio Brzak iz Poreča, a u videospotu se u glavnoj ulozi pojavljuje šestogodišnji Mateo Radaljac koji glumi maloga Maura, točnije ono ”dijete” u čovjeku. U ulozi vozača limuzine našao se i poznati hrvatski m@asterchef Časlav Matijević. Spot je sniman na brojnim lokacijama diljem Kvarnera i prati jedan dan u životu poslovnog čovjeka čiji život naizgled djeluje “kao med i mlijeko”, a spot otkriva kako se zapravo taj čovjek osjeća. Konstantno ga prati njegova savjest, ono ”dijete u njemu” koje mu ipak daje do znanja koje su stvari najbitnije u životu. Promocija na Youtubeu i društvenim mrežama je krenula, a narednih dana spot ćemo moći vidjeti u raznim emisijama na tv-prijemnicima. Napomenimo da će Mauro Staraj ove godine nastupiti i na festivalu Melodije Istre i Kvarnera te je ovaj video spot odlična najava noviteta koje Mauro priprema zajedno sa svojom La Bandom.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!