VIDEO: ‘Po domaću style’ – Koktelsi na Ča skalici @ Kanal Ri

Što su sve Koktelsi ispričali ekipi Ča skalice, pojačanoj s djelom ekipe s Liburnija.neta moći ćete saznati večeras, s početkom u 18 i 45, a ako propustite večerašnju emisiju, reprizu možete pogledati u srijedu, 2. siječnja 2013., s početkom u 15:05 sati. Djelić atmosfere sa snimanja priloga, u konobi familije Beni, ekskluzivno pogledajte u nastavku teksta…

Pobri – Ekipa iz matuljskog Art-filma nedavno je napravila zanimljiv prilog s Koktelsima, tj. s novom postavom dojučerašnjeg, najpopularnijeg boy benda, na ovim prostorima. Da ne bude zabune, Koktelsi su i danas mega popularni u našim krajevima, no ‘dolaskom’ Claudie Beni prestali su biti ‘boy band’.

Claudia Beni

Podsjetimo, nakon perioda hibernacije i promjene postave Koktelsi se vraćaju u epicentar regionalnih glazbenih zbivanja s novim mixom pjesma pod nazivom ‘Po domaću style’. Zvučnu sliku energičnih Koktelsa, uz novog bubnjara Antoana Hrelju (ex. Company band), po prvi put upotpunjuje i ženski vokal, tj. Claudia Beni (članica grupe Teens i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2003. godine) s kojom su već imali uspješnu suradnju utjelovljenu u pjesmu ‘Šlajf my life’.

Singl ‘Po domaću style’ svojevrsni je mix dosad objavljenih pjesama Koktelsa pojačn s jednom novom pjesmom. Tako se u glazbenoj akciji, ‘7u1 ko Kinder jaje pa još malo više J’, mogu čuti pjesme – Lungo Mare, Rsaaaj!!!, Pojdi z Mano, Kad Odsopen, Tura za pokojnega, Zvijezda domaće estrade, Petak i Šinjorina!

Što su sve Koktelsi ispričali ekipi Ča skalice, pojačanoj s djelom ekipe s Liburnija.neta moći ćete saznati večeras, s početkom u 18 i 45, a ako propustite večerašnju emisiju, reprizu možete pogledati u srijedu, 2. siječnja 2013., s početkom u 15:05 sati.

Djelić atmosfere sa snimanja priloga ekskluzivno pogledajte u nastavku teksta…

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net