VIDEO: Ponovo nagrađena – Antolena Doko je Kastavka mjeseca ožujka @ Kastav

Antonela Doko

Antonela Doko

Na održanoj završnoj svečanosti Glazbene nagrade Porin, koja se održala u splitskoj Spaladium Areni, bila je nominirana u dvije kategorije, a osvojila je nagradu Porin kao najbolji novi izvođač. Prigodan filmić snimljen o Antoneli Doko pogledajte u nastavku…

Kastav – Kastavka mjeseca ožujka je mlada pjevačica, šarmantnog glasa i vedrog osmijeha, kastavka Antonela Doko. Na održanoj završnoj svečanosti Glazbene nagrade Porin, koja se održala u splitskoj Spaladium Areni, bila je nominirana u dvije kategorije, a osvojila je nagradu Porin kao najbolji novi izvođač.

– Ova mlada, pozitivna i kreativna djevojka i pjevačica, svojim je radom i kvalitetnim pjesmama prepoznata od strane struke i slušatelja, a njezine pjesme svakodnevno se vrte brojnim radijskim eterima, istaknuli su iz Grada Kastva u obrazloženju odluke gradonačelnika Ivice Lukanovića, koji je pokrenuo ”titulu” Kastavca mjeseca kako bi na takav način valorizirao postignuća svojih sugrađana.

Antonela je bila i prva ”kastavka mjeseca”, još u siječnju 2015. godine, nakon što je osvojila nagradu ”Moj prvi Music Pub” za najbolju mladu pjevačicu. Od tada je nanizala nekoliko hitova, kao što su Onaj dan, Ta ljubav, Božić i najnoviji Odlična stvar.

– Antonela je primjer kako se talent, ljubav prema glazbi i ustrajan rad mogu iskoristiti i raditi ono što osoba istinski voli, zaključili su iz Grada u obrazloženju.

Prigodan filmić snimljen o Antoneli Doko pogledajte u nastavku…

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!