VIDEO Posjetite Opatiju danas – TZG Opatija video kampanjom privlači nove posjetitelje

Otvaranjem granica, ali i objekata turističkog sektora, stvoreni su preduvjeti za realizaciju turističke sezone. TZ Opatija promociju destinacije nije zapostavila ni proteklih mjeseci, a kampanja koja je izazvala velik interes na društvenim mrežama sada je stigla do vrhunca.

Opatija – Posjetite Opatiju danas, slogan je uz koji je online kampanja Turističke zajednice grada Opatije stigla do svog vrhunca. Tijekom proteklih mjeseci, kada su zatvorene bile i granice i smještajni kapaciteti, opatijska je Turistička zajednica nastavila svakodnevni kontakt s nekadašnjim i budućim posjetiteljima grada, predstavljajući najatraktivnije segmente lokalne ponude. Kampanja se odvijala u tri faze: prva je pozivala na maštanje o godišnjem odmoru, druga na planiranje godišnjeg odmora u Opatiji, a treća na dolazak u „kolijevku hrvatskog turizma“.

– Granice su ponovo otvorene, smještajni objekti spremno dočekuju nove goste, a restorani ponovo pripremaju delicije. Konačno smo stigli do trenutka kada možemo naše goste pozvati da snove pretvore u stvarnost i posjete Opatiju uz poruku „Visit Opatija Today“, odnosno „posjetite Opatiju danas“, kazala je direktorica Turističke zajednice Opatija Suzi Petričić.

Nova faza kampanje pokrenuta je objavom prigodne video-razglednice, koja pokazuje ljepote grada praćene glasom Opatijke Martine Majerle na engleskom jeziku. Zasebne video-razglednice bit će objavljene za slovensko govorno područje uz naraciju Metke Bradetić te njemačko govorno područje za koje će tekst čitati Alex Tessin.

– Drago nam je da smo, nakon Karoline Šuše u prethodnoj video-razglednici, ponovo ostvarili suradnju s jednom Opatijkom čiji je glas svakako obogatio atraktivne kadrove našeg grada i unio posebnu emociju u kampanju koja je osmišljena kao poruka dobrodošlice svim posjetiteljima koji ove godine za svoju destinaciju odaberu Opatiju, kazala je Petričić.

Proteklih tjedana Turistička zajednica promovirala je opatijsku gastronomiju, ali i prirodne ljepote. Kako bi upravo outdoor mogućnosti na području Opatijske rivijere bolje predstavili domaćim i stranim posjetiteljima, ostvarena je i suradnja s poznatim hrvatskim portalom Outdoors Croatia. Dva video-priloga snimljena na Učki, koja predstavljaju Land Art stazu i stazu Poklon – Vojak, ostvarila su izniman interes i desetke tisuća pogleda u svega nekoliko dana.

– Kroz ciklus objava Taste of Opatija na našim digitalnim kanalima prezentirali smo ugostiteljske objekte koji su nositelji prestižne reputacije Opatije kao vrhunske gastro destinacije, a ove su objave također naišle na vrlo pozitivne reakcije. Vlastitim snagama kreirali smo i provodimo zapaženu kampanju putem koje predstavljamo sve segmente turističke ponude kojima Opatija raspolaže te koji u ovom trenutku predstavljaju značajne komparativne prednosti. To su blizina najvažnijim emitivnim tržištima, neprocjenjiv spoj mora i gorja na malom prostoru te neizmjerne mogućnosti koje se otvaraju za boravak i aktivni odmor u prirodi, a uz to i segment zdravstvenog turizma koji se diči stoljetnom tradicijom. Naravno, kampanja ističe i važne opatijske znamenitosti te bogatu turističku povijest hotelijerstva, ali i okolicu i zaleđe Opatije s naglaskom na lokalne proizvođače autohtonih proizvoda „Feel & Taste“ koji čine važan dio u kreiranju turističkog doživljaja destinacije, zaključila je Petričić.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net