VIDEO: Predstavljen najavni film festivala Liburnicon @ Opatija

U nastavku teksta premijerno pogledajte novi spektakl, ovoga puta povijesno-fantasy tematike – pod radnim nazivom “We want YOU..”.

Opatija – Treću godinu zaredom društvo iz udruge “Kulturni front” iz Opatije, te prijatelji Festivala znanstvene fantastike Liburnicon, napravili su odličan posao snimivši najavni film za svoj Festival. Predivne scene snimane su diljem Primorskog kraja, od Grobnika do Opatije, na autentičnim povijesnim lokacijama. Kostimi, oružja, scena, montaža.. povjerovali biste da se radi o produkcijski skupom filmu kojeg se ne bi postidjeli ni vrhunski producenti.

– Sve to može se zahvaliti izvrsnom snimatelju Ivanu Vranjiću te scenaristu i redatelju Robertu Sertiću, ali i brojnim glumcima, statistima i prijateljima koji su pružili ruku pomoći. Priča slijedi mističnog čarobnjaka čije magijsko djelovanje dovodi do lanca primopredaje, od ruke do ruke, čudnovatog pergamenta. Na putu ga prenose osam zanimljivih heroja i heroina, a ideja koja ih pokreće je skoro okupljanje, odnosno ujedinjavanje na jednom odredištu. Pogađate.. Vidimo se 17 i 18.8. u Opatiji, u osnovnoj školi R. K. Jeretov, poručili su organizatori.

Liburnicon 2012. Trailer

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!