[VIDEO] Predstavljena koalicija: SDP i HSU zajednički u izbornu utrku u Matuljima

Kinkela je poručio da je lokacija za tiskovnu odabrana namjerno ispred zdravstvenog centra s obzirom da je to jedan od kapitalnih projekata koji je realiziran u proteklih 12 godina koliko SDP vodi općinu. Što su još istaknuli na tiskovnoj provjerite u video prilogu…

Matulji – Slobodan Juračić, predsjednik matuljskog SDP-a predstavio je danas ispred Zdravstvenog centra u Matuljima koaliciju s Hrvatskom strankom umirovljenika.

– To su naši dugogodišnji partneri s kojima zajednički nastavljamo priču za naredi mandat. Obzirom da su neki od nas vrlo blizu umirovljeničkih dana bez rezervno podržavamo njihove projekte, poručio je Slobodan Juračić.

– Mislimo nastaviti daljnju provedbu svih započetih planova te staviti naglasak na izgradnju doma umirovljenika u Matuljima. Također, želimo osigurati da građani treće životne dobi u ovoj općini žive dostojanstveno, kao uostalom i sve generacije. Nadamo se da ćemo sad kroz spoj mladosti i iskustva, moći realizirati te planove, poručila je Gordana Galešić, predsjednica HSU-a Matulji.

Kinkela je poručio da je lokacija za tiskovnu odabrana namjerno ispred zdravstvenog centra s obzirom da je to jedan od kapitalnih projekata koji je realiziran u proteklih 12 godina koliko SDP vodi općinu.

– S HSU-om smo se posebno našli na projektu dnevnog boravka za starije građane te kroz program zapošljavanja gerontodomaćica. Općina će i dalje nastaviti podupirati i druge projekte poput plesa u Hangaru, izlete i natjecanja u kuhanju umirovljenika. Također, predstoji nam traženje lokacije i izgradnja ustanove ili doma umirovljenika na području općine, obzirom da lokacija pored Sv. Mihovila nije bila adekvatna zbog prometne povezanosti, dodao je Kinkela i pozvao sumještanke, na obilježavanje 8. marta, da u ponedjeljak, 8. ožujka od 9:30 do 11 sati, dođu do centra Matulja gdje će se održati tradicionalno dijeljenje maćuhica strane SDP-a.