VIDEO: Pripreme u Portugalu – Brušenje u svim segmentima

portugal trening hnk rijeka

U nastavku teksta pogledajte kratak pregled prvog dana priprema HNK Rijeka u Portugalu…

Rijeka – Iza nogometaša Rijeke prvi dan je priprema u Portugalu. Riječki nogometaši odradili su dva treninga na obližnjem stadionu u Albufeiri u odličnim vremenskim uvjetima zamijenivši oštru riječku zimu portugalskim suncem.

– Prvi dojmovi su dobri. Kao i svake pripreme cilj je brušenje u tehničkim, taktičkim detaljima, kondiciji, svim aspektima, rekao je Vjeko Miletić, pomoćni trener HNK Rijeka.

– Vrijeme u Portugalu moramo iskoristiti na najbolji mogući način. Vjerujem da ćemo imati maksimalne uvjete, kao što smo imali uvijek dosad, i da ćemo izvući maksimum iz tog perioda. Naporno radimo već tri tjedna, ali ovo je dio sezone koji moramo shvatiti maksimalno ozbiljno, izvući maksimum i naravno izbjeći ozljede, rekao je Mate Maleš, kapetan HNK Rijeka prije polaska u Portugal.

Rijeka će na Atlantic kupu igrati u skupini protiv AGF Aarhusa (1. veljače, 17 sati), te protiv Djurgårdena (4. veljače, 14 sati).

– Očekuje nas nekoliko utakmica na Atlantic kupu protiv odličnih ekipa i to će za nas biti jako dobra provjera pred drugi dio sezone. Znamo što nas čeka u nastavku i važno je što bolje pripremiti se za izazove što dolaze, ustvrdio je Mate Maleš.

Na put u Portugal krenuli su igrači: Andrej Prskalo, Ivan Nevistić Stefan Ristovski, Ivan Martić, Simon Sluga, Josip Elez, Aleksandar Šofranac, Bernardo Matić, Leonard Zuta, Franko Andrijašević, Josip Mišić, Mario Gavranović, Goodness Ajayi, Alexander Gorgon, Mate Maleš, Florentin Matei, Filip Bradarić, Marko Vešović, Matic Črnic, Franko Kovačević, Samuel Ayodeji, Tomislav Turčin, Nikola Totić, Jasmin Čeliković, Dario Čanađija, Lovro Majkić i Dario Župarić.

Pogledajte kratak pregled prvog dana priprema HNK Rijeka u Portugalu

I. M. / HNK Rijeka / PodUčkun.net
Foto: HNK Rijeka

error: Content is protected !!