VIDEO Proglašenje najboljih likovno – literarnih radova te retrospektiva fotografija obilježit će 13. Miću Marunadu @ Lovran

VIDEO Proglašenje najboljih likovno – literarnih radova te retrospektiva fotografija obilježit će 13. Miću Marunadu @ Lovran

Ove godine Mića marunada biti će obilježena online

Svi radovi pristigli na natječaj bit će objavljeni u brošuri “Sve što znam o Lovranu i lovranskom maruniću” koja će biti predstavljena u mjesecu prosincu u okviru Dana dječjih radosti.

Lovran – 13. Mića Marunada va našen Lovrane održat će se sutra, ali zbog situacije s virusom COVID-19 u izmijenjenom izdanju.

– 13. Miću marunadu obilježit ćemo online retrospektivom fotografija u obliku videa te likovno – literarnim natječajem “Nacrtaj ili napiši priču o lovranskom maruniću”. Svi radovi pristigli na natječaj bit će objavljeni u brošuri “Sve što znam o Lovranu i lovranskom maruniću” koja će biti predstavljena u mjesecu prosincu u okviru Dana dječjih radosti. Nagrađene radove proglasit ćemo u petak, 9. listopada u 11 sati na dodjeli nagrada u Galeriji Laurus u Lovranu. Veliko hvala Općini Lovran, OŠ Viktora Cara Emina Lovran, PŠ “Eugen Kumičić” Mošćenička Draga, OŠ “R.K.Jeretov” Opatija, Dječjem domu “Ivana Brlić Mažuranić” Lovran i Galeriji Laurus što su i ove godine podržali organizaciju Miće marunade, poručili su iz DND-a Lovran.

error: Content is protected !!