VIDEO: Promoviran CD s pjesmama Opatijskih suvenira @ Ičići

david_nevia_sm…na albumu se nalazi 12 pjesama tematski posvećenih Opatiji i primorskom kraju…
…nove izvedbe starih hitova oduševile su nekoliko stotina posjetitelja ribarske fešte u lučici, video isječak slijedi uskoro…

Ičići – Posljednja ”Ičićanska ljetna noć”, odnosno četvrta u nizu ribarskih fešti u organizaciji TZ Ičići, koji su tijekom srpnja i kolovoza oživjeli zabavnu ponudu lučice, uz standardan repertoar domaćih glazbenih hitova, ugodne atmosfere uz morsku obalu i plodova mora sa žara, donijela je i jedno posebno iznenađenje – promociju glazbenog albuma ”To su moji Ičići” na kojem su objedinjeni najveći hitovi plodnog autora i jednog od članova ”Opatijskih suvenira”, Duška Para.
Na CD-u se nalazi 12 skladbi temama posvećenih Opatiji i primorskom kraju, a uz ”Opatijske suvenire”, izvode ih i Nevia Rigutto u duetu s Davidom Dezsöom, Jozefina i ”Trio Rio” te Puhački orkestar Lovran. Album zatvara ”Serenada Opatiji” u izvođenju Ive Robića.
– Ivo Robić i ja bili smo bliski prijatelji i često smo zajedno surađivali, a poznati su bili nastupi Robića i Opatijskih suvenira. Tijekom tih druženja, Ivo mi je rekao da, kad god ja napravim neki album o Ičićima i Opatiji, obavezno na njega uvrstim i neku njegovu izvedbu, jer se osjećao Opatijcem i stanovnikom Ičića, i gajio je velike emocije prema ovom kraju, objasnio je Paro.
Uz Paru i drugog vokala ”Suvenira”, Branka Fućka, promociji su se odazvali i Nevia Rigutto, David Dezsö te Jozefina, koji su uz odobravanje publike, ”reprizirali” svoje izvedbe s albuma. U ostatku večeri, nekoliko stotina Ičićana i njihovih gostiju zabavljala je grupa ”Fortunal”.
plakat_icici
Liburnija.net TV – Promocija albuma ‘To su moji Ičići’ @ Ičići

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!