VIDEO: 'Pružimo ruke za ljubav' @ Ljetna pozornica

pruzimo_ruke_za_ljubav_sm…humanitarni koncert održati će se na velikoj sceni Ljetne pozornice…
…cijena ulaza iznosi 35 kuna, a nastupiti će više od trideset izvođača…

Opatija – Drugi humanitarni koncert u organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Grada Opatije na kojem će nastupiti tridesetak izvođača, pod nazivom ‘Pružimo ruke za ljubav’ održat će se ove subote, 6. kolovoza, s početkom u 21 sat na Ljetnoj pozornici.
Obzirom na tešku financijsku situaciju kod mnogih građana, ove godine novac neće ići samo jednoj osobi nego će se raspodijeliti na više adresa.
Na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, predstavnice udruge Ranka Bonačić i Đurđica Pažin, napomenule su da će novac koji se sakupi prodajom ulaznica opet biti dodijeljen osobama kojima je najpotrebniji, a cijela akcija biti će izvedena u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb.
Među brojnim izvođačima na velikoj sceni naći će se Mirjana Bobuš, Vesna Nežić Ružić, Voljen Grbac, Vivien Galletta, Duško Jeličić – Dule, Katja Budimčić, Alen Polić, Nevia Rigutto, Leonora Surian, Sabrina Hebiri, Dražen Turina Šajeta, Opatijski Suveniri, Ivana Marčelja, Le Salpé, Ivan Bošnjak, Ronald Brauss, Željka Brdar, Klaudio Gizdulić, Maria Iveković, Mihalj Ivković, Benjamin Klanjac, Antonio Krištofrić, Klapa ”Kamelija“, Edi Lazarić, Matea Matić, Opatijske mažoretkinje, Sara Puhar, Slavko Sekulić, Francesco Squarcia, Daniel Šimek, Zbor ”60+“, Goranka i Marin Tuhtan, Klapa ”Volosko“, Zbor ”Maestral“ dok će program voditi David Dezsö
Koncert će se održati na velikoj sceni Ljetne pozornice (u slučaju kiše koncert se prebacuje u Kristalnu dvoranu hotela Kvarner.), cijena ulaznice iznosi simboličnih 35 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na slijedećim prodajnim mjestima: Festival Opatija, Turistički ured Opatija i Foto Kurti (Opatija i Rijeka).
Cilj ovog koncerta nije samo humanitarnog karaktera, nego i senzibiliziranje javnosti o osobama s posebnim potrebama, a ovim putem pozivaju se svi građani da se odazovu i podrže Udrugu u njihovom plemenitom cilju.
Dobro jutro kraju primorski – Mirjana Bobuš & Mario Battifiaca

pruzimo_plakat_2011
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!