VIDEO: Prvi trailer za film Uhvaćeni u letu koji se snimao i u Opatiji!

Liburnija.net: Naomi Watts na terasi hotela Kvarner @ Opatija

Liburnija.net: Naomi Watts na terasi hotela Kvarner @ Opatija

Ikona, obožavana od milijuna, najslavnija žena na svijetu, koja je postala ”princeza ljudi”… Legenda nikad nije potpuna priča – epiteti su to kojima se najavljuje film ”Diana”, u kojoj naslovnu ulogu igra Naomi Watts, a koji se snimao i u Opatiji.

Opatija – Naomi Watts kao princeza Diana podigla je veliku prašinu kada se na ljeto prošle godine pojavila u Opatiji, gdje je sniman dio filma ”Uhvaćeni u letu” (u postprodukciji je promijenio ime u jednostavno – ”Diana”) koji prati posljednje dvije godine života omiljene Lady Di te njenu aferu s dr. Hasnatom Khanom kojeg glumi Naveen Andrews, najpoznatiji po svom radu na seriji ”Lost”.

Film je režirao Oliver Hirschbiegel, poznat po svom ostvarenju u kojem je opisao posljednje dane života Adlofa Hitlera, a zanimljivo je bilo gledati kako ”upravlja setom” prilikom snimanja scena na terasi opatijskog hotela Kvarner.

Na liburnijskom području, točnije na Preluku, snimljene su i kaskaderske scene automobilskih potjera, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se one uklopiti u konačan filmski proizvod. Prva indikacija može biti i trailer, odnosno najava za film, koja je jučer objavljena, a u kojoj se kroz nekoliko kratkih scena najavljuje film čije se objavljivanje očekuje sredinom rujna ove godine.

Do tada ostaje nam da provjerimo trailer, i pokušamo u brzoj izmjeni scena ”uhvatiti” i pokoji kadar ”Stare dame”…

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!