VIDEO: Puhački orkestar Lovran upisuje novu generaciju polaznika internog tečaja

Arhiva

Arhiva

– Većina sadašnjih članova orkestra poteklo je iz internog tečaja, a mnogi od njih danas su afirmirani glazbenici koji nastupaju po Hrvatskoj i šire, rekao nam je David Kurti, član orkestra.

Lovran – Početkom nove školske godine Puhački orkestar Lovran upisuje novu generaciju polaznika internog tečaja.

plakat_upisi_2015_pol

– U orkestru znamo da su djeca budućnost svakog društva, tako i našeg orkestra. Baš zbog toga jako se trudimo osmisliti što bolji program kojim ćemo novim naraštajima usaditi potrebna glazbena znanja i ono najvažnije – ljubav prema glazbi. Većina sadašnjih članova orkestra poteklo je iz internog tečaja, a mnogi od njih danas su afirmirani glazbenici koji nastupaju po Hrvatskoj i šire, rekao nam je David Kurti, član orkestra.

Bavljenje glazbom oplemenjuje svakoga, a kad se počinje u ranijoj dobi (tečaj je osmišljen za djecu od 7 godina na više) zasigurno pozitivno djeluje na razvoj osobe.

– Dodatno, djeca, polaznici tečaja s vremenom mogu postati i članovi orkestra, lijepi hobi kojim se mogu baviti cijeloga života. Dodatno, svakom polazniku osiguravamo potrebne didaktičke materijale te instrument. Raspoloživi instrumenti su udaraljke, klarinet, tenor, horna, flauta, truba te drugi instrumenti koje orkestar ima u svom fundusu. Zato, ako ste željni zabaviti se, družiti i veseliti a pritom naučiti novu vještinu, javite nam se – očekujemo vas, dodao je Kurti.

Iz orkestra pozivaju sve zainteresirane da im se jave na neki od sljedećih načina GSM 091/7300-253 (Miodrag) ili 098/797-156 (Zvijezdana), mailom na pol@post.t-com.hr ili putem naše Facebook grupe.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!