VIDEO: Ravnić i Vošlajer napustili IDS i dali podršku Dujmiću @ Opatija

Vlado Vošlajer i Rino Ravnić

Vlado Vošlajer i Rino Ravnić

Što su još poručili Ravnić i Vošlajer pogledajte u priloženom video isječku…

Opatija – Rino Ravnić i Vlado Vošlajer danas su održali tiskovnu konferenciju na kojoj su razjasnili razloge izlaska iz IDS-a te pritom najavili svoje angažman na nezavisnoj listi Ive Dujmića.

– Jučer sam istupio iz predsjedništva i samog IDS-a Opatija kojemu sam član već tri godine. Nezadovoljstvo izborom koalicijskih partnera, koji svojim dosadašnjim političkim djelovanjem ne ulijevaju povjerenje kao i šestomjesečna borba za sazivanje skupštine te suspenzije dugogodišnjih članova koji su gradili podružnicu, razlozi su mog istupanja iz IDS-a. Također, moje osobno opredjeljenje je sudjelovanje na nezavisnoj listi, obzirom da sam sa svojom nezavisnom listom i osvojio izbore u MO Punta Kolova, istaknuo je Vošlajer.

– Žalostan sam zbog ovog što se dogodilo unutar IDS-a, ali moja dva odlaska u Pulu otvorila su mi oči da stranka ima sistem rada koji ja ne podržavam. Mislim da stranka s ovakvim načinom rada nema neku perspektivu, što se vidi dugogodišnjom stagnacijom stranke. Smatramo to nepoštenim i nemoralnim načinom vođenja jedne ozbiljne stranke kakvom se smatra IDS Opatija. Također se ne slažemo s politikom koju IDS nastoji provoditi na čelu s gosp. Rubešom. Podrška SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika nije niti razmatrana sa članstvom organizacije, nego je predsjedništvo samo a priori provelo u djelo raniji međusobni dogovor Jadrana Rubeše s vodstvom SDP-a Opatije, ističe suspendirani član Rino Ravnić.

Svoju podršku odlučili smo dati trenutnom gradonačelniku Ivi Dujmiću, s obzirom na njegove dosadašnje rezultate i rad koji je polučio promjene na bolje u Opatiji. Sve se u Opatiji pokrenulo i napokon grad ide naprijed, a tako treba i ostati. Stoga smo odlučili istupiti iz članstva IDS-a i priključiti se kao potpora nezavisnoj Listi Ive Dujmića, rezimirali su Ravnić i Vošlajer.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!