[VIDEO RAZGOVOR] DANAS KOD NAS Paolo Mavričić: Nakon jedrenja zaljubio sam se u motosport

-Nakon 12 godina nalazimo se među 5 najjačih klubova u Hrvatskoj i već drugu godinu za redom prvaci u kraljevskoj disciplini kao klub, u rally-u. Mogli smo samo sanjati takve rezultate, rekao je Igor Puž.

Matulji – Paolo Mavričić i Igor Puž iz AK opatija motosport nakon završetka uspješne rally sezone u kojoj je Paolo zasjeo na tron u juniorskoj konkurenciji, klub je uzeo naslov ekipnih prvaka države.

Paolo Mavričić je državni juniorski prvak za prošlu sezonu u rally-u. Do prije tri godine Paolo se bavio jedrenjem, a motosport se prebacio jer mu je to uvijek bio san i želja.

– Dosta dugo godina radim po utrkama za mog kolegu Matiju Jurišića i tu sam se zaljubio u brzine i ovaj sport, morao sam probati i kad sam jednom probao, to je to, rekao je Paolo Mavričić.

– AK Opatija motosport osnovan je 2009. godine, igrom slučaja, rekao je Igor Puž jedan od osnivača AK Opatija. Nakon 12 godina nalazimo se među 5 najjačih klubova u Hrvatskoj i već drugu godinu za redom prvaci u kraljevskoj disciplini kao klub, u rally-u. Mogli smo samo sanjati takve rezultate, rekao je Igor Puž.

O čemu smo još razgovarali s Paolom i Igorom u emisiji Novinet TV “Danas kod nas”, pogledajte u videu.