[VIDEO RAZGOVOR] Katarina Milićević junakinja iz priče: U teškoj bolesti shvatiš prave vrijednosti

-Svi mi znamo koje su prave vrijednosti u životu, ali zašto ponekad zaboravimo na njih, ne znam objasniti. Ali kad ti se nešto ovako dogodi, onda stvarno znaš cijeniti te neke stvari, rekla je u svom iskrenom istupu Katarina Milićević.

Matulji – Priča “Jedan Oče naš za Katarinu” nastala je koncem kolovoza prošle godine. Ova iskrena i dirljiva priča spojila je ne samo autoricu teksta s glavnom junakinjom priče, već je povezala i dotakla puno ljudi. Katarina Milićević, junakinja iz priče gostovala je u talk showu Pink Parlaonica autorice i kolumnistice Ivane Grabar.

Naime, Katarini, tridesetogodišnjoj djevojci iz Osijeka, krajem 2020. godine dijagnosticirana je najgora moguća dijagnoza: bolest od tri slova u četvrtom stadiju za koju nitko ne želi čuti nikad u svom životu.

Ova mlada djevojka sada je dobro, hvala Bogu. Bolest se povukla i miruje, a Katarina iskreno progovara o svom ozdravljenju, nadi, molitvi kao i obitelji koji su joj bili najveća podrška i motivacija.

-U toj bolesti, u svemu tome shvatiš zapravo da, koliko god to zvučalo kao klišej i kao floskula, ali stvarno jedino u životu što je bitno je da si zdrav i da imaš ljude koje voliš da su svi tu i ništa drugo nije bitno. Mi ljudi kroz život, kroz koje kakve stresne situacije zaboravimo nekad na te stvari. Samo treba živjeti sada, u trenutku, ne razmišljati što je bilo u prošlosti, ne razmišljati što će biti u budućnosti, jer život je sada. Mi svi kao nešto planiramo, evo to mi se promijenilo, ja sam osoba koja je sve imala isplanirano, plan, plan, samo neki plan.. Sve dok ti se ovako nešto ne dogodi shvatiš… Ne znaš što te čeka sutra… Sad sam se naučila živjeti dan po dan. Ok, svi mi nešto planiramo, ali ne trebamo čekati da se nešto dogodi. Svi mi znamo koje su prave vrijednosti u životu, ali zašto ponekad zaboravimo na njih, ne znam objasniti. Ali kad ti se nešto ovako dogodi, onda stvarno znaš cijeniti te neke stvari, rekla je u svom iskrenom istupu Katarina Milićević.

Koliko god skromna bila, ova je djevojka prava inspiracija, a njen iskren istup u Pink Parlaonici ostavit će vas pod velikim dojmom. Cijelu emisiju pogledajte na linku:

Kolumna koja se spominje u emisiji: „Jedan Oče naš za Katarinu“-