[VIDEO RAZGOVOR] Sandro Bastiančić u Tonskoj u 8 otkrio kada izlazi njegov samostalni album

Ispričao je kako je bilo svirati na koncertu nakon dugo vremena, a osvrnuo se i na svoj samostalni album i otkrio nam kada izlazi.

Matulji – Sandro Bastiančić, većini je poznat iz glazbenih voda, no, angažiran je i u sportskim vodama – doslovno, s obzirom da je i trener plivanja. No, Sandro je i obiteljski čovjek pa je našoj Kiki otkrio i koja je tajna njegovog uspješnog braka.

Ispričao je kako je bilo svirati na koncertu nakon dugo vremena, a osvrnuo se i na svoj samostalni album i otkrio nam kada izlazi. –To je bila želja koja je u meni dugo živjela i koju sam htio podijeliti s ljudima – moj pokušaj solo igrača, kazao je Sandro, dodajući kako ipak nije imao niti najmanju ambiciju graditi samostalnu karijeru. –Jedva čekam povratak bendu, puno komotnije se osjećam u društvu na pozornici.

Sportaš i zaljubljenik od malih nogu, otkrio je otkud mu nadimak ‘Jegi’ koji ga prati i danas, ispričao je i o drugim iskustvima i poslovima u kojima se našao, ali i zašto je suradnja s Urbanom bila „dvosjekli mač“ – poslušajte o svemu u emisiji u nastavku…

error: Content is protected !!