ERSTE AD

VIDEO: Regionalna veletržnica u srijedu će ugostiti Sajam robe široke potrošnje @ Matulji

Građani će na sajmu, uz ”standardnu” ponudu voća i povrća, pronaći raznovrsnu ponudu proizvoda koji dosad nisu bili dostupni na prostoru veletržnice. Djelić ponude s posljednjeg održanog sajma pogledajte u video prilogu u nastavku teksta, a najnovije informacije vezane uz Regionalnu veletržnicu možete pratiti putem ovog linka

Matulji – Ove srijede, 28. veljače, od 8 do 16 sati, Regionalna veletržnica ponovo će ugostiti sajam robe široke potrošnje, a građani će na njemu, uz ”standardnu” ponudu voća i povrća, pronaći širu ponudu proizvoda koji dosad inače nisu dostupni na prostoru veletržnice.

– Kao i do sada možete kupiti obuću, odjeću i ostale potrepštine za vaš dom po vrlo pristupačnim cijenama. Također, kupite svježe voće i povrće kao dio redovne dnevne ponude RVRM. Jabuke, mandarine, kupus, luk, kelj, bademi, suhe smokve i ostalo. Kupite zdravstveno ispravne plodove koji su redovito kontrolirane od Zavoda za javno zdravstvo RH. Dan si možete dodatno osvježiti u našem caffe baru “Placa”. Veselimo se vašem dolasku poručili su iz Regionalne veletržnice.

Ulaz i parking na veletržnici je slobodan, a dodatne informacije možete dobiti na 051/277258 ili na 091/2772588.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!