VIDEO: Rijeka je najbolje od svega

Vrijeme je da nakon 18 godina čekanja naslov prvaka dođe u Rijeku i zato u nedjelju budimo svi kao jedno jer: Rijeka je najbolje od svega!

Rijeka – Nešto manje od sat vremena dijeli nas do početka susreta protiv Cibalije, susreta kojega su navijači Rijeke čekali dugo vremena, a pobjeda protiv Cibalije donijela bi prvi naslov državnog prvaka u povijesti!

Statistika govori da su Rijeka i Cibalia od hrvatske samostalnosti odmjerili snage 53 puta, Rijeka je upisala 21 pobjedu, 17 ogleda završilo je remijem, a Cibalia je slavila u 15 utakmica.

Ove sezone Rijeka je dvaput pobijedila Cibaliju (2:0, 3:0), dok je jedan ogled u Vinkovcima završio 0:0. Zanimljiv je podatak da Cibalia protiv Rijeke u posljednjih pet utakmica nije postigla niti jedan pogodak!

Rijeka cijele sezone igra u sjajnoj formi, upisala je samo jedan poraz u svim natjecanjima i prema svemu prikazanom igra daleko najbolji nogomet u Hrvatskoj.

Nedjelja 21. svibnja 2017. mnoge navijače neodoljivo podsjeća na 26. svibnja 1999. godine., dan kada je Rijeka ostala bez naslova prvaka u posljednjem kolu prvenstva. Vrijeme je da nakon 18 godina čekanja naslov prvaka dođe u Rijeku i zato u nedjelju budimo svi kao jedno jer: Rijeka je najbolje od svega!

Za kraj dodajmo, da Klub navijača Armada Rijeka i Kontanje produkcija u suradnji s Gradom Rijeka i Primorsko-goranskom županijom pozivaju sve navijače i simpatizere Rijeke koji nisu osigurali ulaznicu za povijesnu utakmicu Rijeka – Cibalija da u nedjelju od 15 sati dođu na Gat Karoline Riječke gdje će biti postavljen video wall na kojem će biti prijenos utakmice Rijeka-Cibalia.

– Pozivamo sve Riječanke i Riječane, Primorce i Gorane, Bodule i Kirce, Halubajce i Grobničane, a i sve građane dobre volje koji vole svoj kraj da se spuste u grad i da, čvrsto vjerujemo, svi skupa proslavimo toliko očekivani naslov prvaka uz još jednu fantastičnu bakljadu, vatromet, ludu zabavu i specijalno iznenađenje večeri! Za glazbenu kulisu zaduženi su Blagdan Band i Koktelsi, poručili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkunnet

error: Content is protected !!