VIDEO ‘Rijeko voljena’ – OFC je spremio novi navijački hit za ‘Povratak na Kantridu’

Vjerujemo da će vam pjesma razbuditi one stare uspavane emocije i da ćemo ponovno skupa zagrmiti pod našim stijenama Kantride, kazali su iz OFC-a, najavivši još jednom utakmicu protiv Zrinjskog koja će se na „vječnom domu“ HNK Rijeka održati 12. listopada u 19 sati.

Rijeka – OFC ima novi navijački hit koji će premijerno izvesti na tribinama Kantride. Kako su sami napisali u današnjoj objavi, „Rijeko voljena“ nova je pjesma koju izvodi OFC, posvećena novom izdanju „Povratka na Kantridu“. Tekst potpisuje Robin Perković, dok je video spot ponovno složio, a tko drugi nego Badbeat-Prosvjetitelj, poručila je ova ekipa Armade.

Glazbena osnova pjesme poznati je evergreen „Que sera sera“, koji je, naravno promijenjen u – „Rijeko voljena“, a sasvim sigurno će se naći na navijačkom repertoaru u budućim utakmicama.

– Vjerujemo da će vam pjesma razbuditi one stare uspavane emocije i da ćemo ponovno skupa zagrmiti pod našim stijenama Kantride, kazali su iz OFC-a, najavivši još jednom utakmicu protiv Zrinjskog koja će se na „vječnom domu“ HNK Rijeka održati 12. listopada u 19 sati.

error: Content is protected !!