VIDEO: Seminar Zdenka Domančića ponovno u Opatiji

Aktualne informacije vezane uz seminare i terapije po metodi Domančić u hotelu Ambasador u Opatiji možete saznati na www.bioterapijadomancic.net.

Opatija – U hotelu Ambasador nakon kraće pauze, početkom iduće godine ponovno održati seminar 1. stupnja za terapeute po metodi Zdenka Domančića. Nakon kontinuiranog održavanja seminara u Opatiji, proljetni termin seminara u svibnju ove godine je otkazan; ne zbog malog interesa, već uslijed obaveza Zdenka Domančića vezano za objavu knjige pod nazivom ”Liječenje bioenergijom-po metodi Zdenka Domančića“, autora prof.dr. Radovana Starca iz Slovenije, koja je prevedena na hrvatski jezik i promovirana u travnju u Cankarjevom domu u Ljubljani.

Radi se o svojevrsnom ”Vodiču kroz metodu Zdenka Domančića -Pokušaj tumačenja“, kako je sam autor nazvao knjigu u podnaslovu. Radovan Starc radi kao liječnik više od 35 godina, zaposlen u Sveučilišnom kliničkom centru u Ljubljani. Poznat je široj medicinskoj javnosti kao specijalist internist, kardiolog, invazivni i intervencijski kardiolog.

Radovan Starc na tu je temu izdao već dvije knjige: ”Zdravlje i poslovna uspješnost kroz meditaciju“ (2010.) i ”Liječenje bioenergijom?-Čovjek u svemiru“(2011.). Knjiga Liječenje bioenergijom – po metodi Zdenka Domančića, sastoji se od 12 poglavlja, od čega prva tri predstavljaju upoznavanje čitatelja sa područjem bioenergije i liječenje istom, u slijedećih pet obrađuju se metode i bolesti, dok se u posljednja tri predstavlja sam Domančić kroz intervjue koje je davao u medijima.

Knjiga je izazvala veliki odjek među poklonicima Zdenka Domančića, bezbrojnim pacijentima kojima je pomogao, učenicima i terapeutima koji se služe metodom, kao i prema kritičarima. Posebice što je autor predstavnik službene medicine, u koju kako Starc kaže, vjeruje i koju obavlja po svojoj najboljoj moći. U uvodu knjige autor kaže: ”Za mene je medicina više nego samo znanost. Za mene je medicina sve što ljudima i bolesnicima pomaže očuvati i poboljšati zdravlje, sve što liječi bolesti i ublažava patnje te omogućuje bolesnicima dostojan život i smrt. A to traženje dovelo me je i do bioenergije.“

Za sve zainteresirane koji žele kupiti ovu knjigu, moći će to učiniti u Opatiji u hotelu Ambasador u vrijeme održavanja seminara ili već sada putem www.domanciczdenko.eu Do kraja godine održati će se još jedan termin seminara 1.stupnja 29. studenog 2012. na Bledu. Sve zainteresirane za školovanje mogu se javiti Ines Greblo na broj 091 766 2382.

Zdravljenje z bioenergijo po metodi Zdenka Domančića

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!