VIDEO Simon Rožman najavio 155. Jadranski derbi: Želim da izgledamo kao momčad koja se bori za velike stvari

– Želio bih da se postavimo agresivno i hrabro, da izgledamo kao prava momčad koja se bori za velike stvari. Rekao sam i igračima: kada smo složni onda smo i jaki!, ustvrdio je Simon Rožman

Rijeka – Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Hajduka (Stadion Poljud, 17.30 sati) u derbiju 17. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Bit će to 155. Jadranski derbi, a Rijeka je proteklih godina značajno poboljšala omjer. U posljednjih pet ogleda čak je četiri okončano remijem.

– Razmišljamo samo o sebi. Kako najbolje odigrati, kako raditi jedan za drugog i na to smo fokusirani. Puno radimo na tome, želimo igrače koji će ginuti za klub. U zadnje vrijeme to se vidi na treningu, a i na utakmici, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke, u najavi Jadranskog derbija.

– Želio bih da se postavimo agresivno i hrabro, da izgledamo kao prava momčad koja se bori za velike stvari. Rekao sam i igračima: kada smo složni onda smo i jaki!, ustvrdio je Simon Rožman.

Luka Capan optimističan je uoči Jadranskog derbija.

– Nadamo se pobjedi. Hajduk ove sezone dobro igra na domaćem terenu, onda je naravno i uloga favorita na njihovoj strani. Moram biti pametni i strpljivi, te čekati svoje prilike. Ne bojimo ih se, ali poštujemo ih,rekao je Luka Capan.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net