VIDEO Simon Rožman najavio današnji okršaj s Lokomotivom: Svi koji sutra istrče dat će svoj maksimum

– Za nas je jako bitno da se vraćaju gledatelji, u posljednje vrijeme prije korone na Rujevici je bila jako dobra atmosfera koja nas je nosila u teškim trenucima, rekao je između ostalog Simon Rožman

Rijeka – Sutrašnji okršaj 29. kola Hrvatski telekom Prve lige između Rijeke i Lokomotive najavio je strateg bijelih Simon Rožman:

– Dolazi nam ekipa koja je u posljednjem kolu dobila Dinamo, što dokazuje njihovu snagu i kvalitetu. Lokomotiva je ekipa željna nadigravanja, ekipa koja je poznata po svom protunapadu. Dosta su utakmica uspjeli preokrenuti u finišu utakmice, tako da moramo i na to obratiti pažnju. Za nas je jako bitno da se vraćaju gledatelji, u posljednje vrijeme prije korone na Rujevici je bila jako dobra atmosfera koja nas je nosila u teškim trenucima, svjesni smo da u našoj igri ima još rezerve ali se nadamo da ćemo u narednim izdanjima izgledati sve bolje i bolje. Igrači stvarno odlično rade na treninzima i taj rad i angažman treba prenijeti i u utakmice. Imamo problema s ozljedama i nekim igračima koji su u prošlim utakmicama dobili batine, ali nakon današnjeg treninga vidjet ćemo tko će sutra igrati. Svi koji istrče na travnjak, dat će sve od sebe za ovaj grb i za ovaj klub i ja mislim da će to dobro izgledati.

Kompletan razgovor s trenerom Rijeke pogledajte u videu ispod teksta.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net