[VIDEO] Skupina „Božićnih 6“ snimila novu božićnu pjesmu, među poznatim pjevačima i David Danijel

Snimljen je i spot, uz redateljsku ulogu odradio Max Hozić,  pa pogledajte i poslušajte u nastavku i zakoračite i vi već sada u božićni ugođaj.

Opatija – U pravi je čas, baš kada su se upalile adventske lampice, stigla i nova božićna pjesma – „Božić nas raduje“, autora Alena Orlića i Ivana Mikulića.

Izvodi ju šest popularnih hrvatskih pjevača koji su se za ovu prigodu nazvali „Božićnih 6“:  Zdenka Kovačiček, Goran Bošković – frontmen  benda Fluentes, Gelato Sisters – sestra Sanja i Neda Parmać te Jana Valdevit, Pamela Ramljak, Minea i Opatijac David Danijel.

-Organizirati u pandemijsko vrijeme ovakav projekt koji uključuje brojna snimanja bilo je dosta zahtjevno, no drago mi je da se sve uspješno realiziralo, pogotovo što su na snimanje videospota uspjeli doći svi izvođači. JYSK-ova prodavaonica u Zagrebu bila je odličan prostor za snimanje videospota te im zahvaljujemo na ustupljenom prostoru kao i gospodinu Josipu Brni iz Vilma slastica koji je došao s Raba kako bi donio rapsku tortu i ostale slastice u kojima smo uživali tijekom snimanja videospota, kazao je Alen Orlić, autor teksta pjesme i izvršni producent cijelog projekta.

Snimljen je i spot, uz redateljsku ulogu odradio Max Hozić,  pa pogledajte i poslušajte u nastavku i zakoračite i vi već sada u božićni ugođaj.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net