[VIDEO] Slastičarnica Zvončarnica proširila ponudu izvrsnim sladoledima sjajnih okusa

Priču o slastičarnici, čije je ime slatki hommage najvećoj nematerijalnoj kulturnoj baštini našeg kraja, predstavila je vlasnica Jasmina, a sve detalje možete pronaći u videu…

Marinići – Skuta sa smokvom, kikiriki s karamelom, naranča i đumbir, jogurt s višnjom, bijela čokolada i kokos, crna čokolada od osam vrsti kakaa, samo su neki od slatkih okusa koje možete pronaći u vitrini za sladoled slastičarnice Zvončarnica u Marinićima.

Vrijedna ekipa Zvončarnice, slatke male tvornice slatkih okusa, od odnedavno uz fine kolače i torte proširila je asortiman sladoledom koji nam je predstavio Nino Žganec iz tvrtke Puratos koja je zadužena za nabavu namirnica i sastojaka renomirane talijanske tvrtke za sladoled i slastičarstvo PreGel.

Priču o slastičarnici, čije je ime slatki hommage najvećoj nematerijalnoj kulturnoj baštini našeg kraja, predstavila je vlasnica Jasmina.

– Imamo raznovrsnu ponudu i radino isključivo s najkvalitetnijim sastojcima. Iako je sve fino, istaknula bi mousse s mangom i marakujom, zatim amber čokoladu s pirovim brašnom, amber čokoladu od badema, lješnjaka i karamele, ali i desertni kruh od banane i orašastih plodova koji nam gosti rado kupuju, istaknula je Jasmina. Također, u ponudi imaju torte, a o oblicima, bojama, ukrasima te okusima uopće nema smisla pisati jer je izbor i dosadašnji katalog isporučenih torti ogroman.

Sve nabrojano možete i probati svakog dana od 9 do 19 sati, osim nedjelje i blagdana, a dodatne informacije i narudžbe dostupne su na 0913537849 ili 051864896.

error: Content is protected !!