VIDEO Slavlje u stožeru Kirigina: ‘Odmah krećemo raditi na našem programu’

Hvala svima koji su bili uz nas u ovim izazovnim vremenima, hvala i partnerima s kojima ćemo u Vijeću krenuti u izgradnju fer Opatije, s poštenim pristupom urbanizmu, gradskim financijama i razvoju, rekao je Kirigin.

Opatija – Slavi se pobjeda u stožeru Fernanda Kirigina, novog gradonačelnika Opatije! Kantautor Dražen Turina Šajeta poveo je pjesmu ‘Bella ciao’, a SDP-ov predsjednik naglasio je kako će se vrlo brzo uozbiljiti i krenuti u realizaciju programa.

– Opatija je izabrala promjenu, već od prvog dana krećemo raditi na ostvarenju našeg programa. Iza nas je teška i na momente prljava kampanja, koja je i podijelila naš grad.

Ali pošten pristup upravljanju gradom te će podjele izbrisati, a Opatija će ponovo postati ujedinjen grad koji stremi prema vedroj budućnosti.

Hvala svima koji su danas izašli na izbore, onima koji su dali meni glas, ali i onima koji su glasali za mog protukandidata. Hvala svima koji su bili uz nas u ovim izazovnim vremenima, hvala i partnerima s kojima ćemo u Vijeću krenuti u izgradnju fer Opatije, s poštenim pristupom urbanizmu, gradskim financijama i razvoju, rekao je Kirigin.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net