VIDEO: Snijeg svud pada @ Volosko


Noćas, sat vremena nakon ponoći, počelo je lagano sniježiti. Kako izgleda snježna idila na Tošini, te koliko je snijega palo u samo nekoliko sati pogledajte u kratkom video isječku koji smo snimili noćas.

Volosko – Snijeg svud pata – pa tako i u ‘našem dvorištu’. Povratak s radnog zadatka, našem fotoreporteru, pretvorio se u snježnu avanturu.
Noćas, sat vremena nakon ponoći, počelo je lagano sniježiti. Bura je pala, a dolazak ciklone stvorio je sve preduvjete, da nam pahulje zalepršaju.
Iako je palo samo nekoliko centimetara, za pretpostaviti je da se neće pojaviti neki veći problemi. Kako izgleda snježna idila na Tošini, te koliko je snijega palo u samo nekoliko sati pogledajte u kratkom video isječku koji smo snimili noćas.
Prognostičari za danas najavljuju, oblačno vrijeme povremeno sa snijegom, na srednjem Jadranu snijegom i kišom, koja se ponegdje može smrzavati na tlu. Djelomično razvedravanje prijepodne ponegdje na sjevernom Jadranu, navečer i u noći u Dalmaciji. Vjetar većinom slab, na sjevernom Jadranu i u sjevernoj Dalmaciji umjerena i jaka, prijepodne na udare olujna bura. (Izvor: DHMZ)
Liburnija.net TV – Snijeg @ Volosko, Opatija

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!