[VIDEO] Soulcase predstavio atraktivni spot za pjesmu ‘Darkest Minds’

Soulcase je alt rock sastav iz Rijeke. Bend je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu.

Rijeka – Povodom izlaska debitantskog izdanja ‘Devour’, riječki bend Soulcase predstavio je odlični videospot za pjesmu ‘Darkest Minds’. Bend opisuje ‘Darkest Minds’ kao agresivnu i odlučnu pjesmu koja govori o borbi s vlastitim demonima. Snimanje i color grading odradio je talentirani Mateo Jurčić, a montažu potpisuje Tino Margan

 ‘Devour’ od ovog petka – 16. srpnja, možete poslušati na svim streaming servisima, a bend možete podržati kupnjom EP-a u digitalnom obliku putem Bandcamp-a ili kupnjom limitiranog fizičkog primjerka putem njihove Facebook stranice. EP je snimao, miksao i masterirao Matej Zec u studiu G.I.S. u Rijeci. https://soulcaseofficial.bandcamp.com/album/devour

Soulcase je alt rock sastav iz Rijeke. Bend je započeo s radom 2019. godine, kada je skupina prijatelja odlučila započeti novo poglavlje na svom kreativnom putu. Odlučni u stvaranju vlastitog i jedinstvenog zvuka, započeli su sa stvaranjem glazbe, a posljedično tome, pomalo su nastajale i prve pjesme.

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a glazbom odražavaju svoje osjećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pjevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pjesme prenose.

error: Content is protected !!