VIDEO Sport se zove ‘zvonomet’ – Pogledajte kako izgleda kad zvončarići oprćeni zvoncima zaigraju nogomet

Razvedrite si dan i pogledajte igru malih zvončara oprćenih zvoncima i teškim životinjskim kožama, jer teško da ćete nešto ljepše i zanimljivije od ovog pronaći u „bespućima interneta“.

Mune – Jednom zvončar, zauvijek zvončar – kad jednom „oprtiš zvonca“, ona postanu dijelom tvoga identiteta. To znači da nisi na njih samo „naviknut“, već da su se toliko srasli s tobom, da ih gotovo pa i ne osjećaš. Najbolju demonstraciju ovih tvrdnji na nedavnoj su Mićoj zvončarskoj smotri dali zvončarići koji su predah od zvonjave iskoristili za partiju nogometa na munskom igralištu.

Pod punom „ratnom opremom“ potrčali su za loptom, čitavo vrijeme zvoneći kao da tjeraju sve zloduhe, a njihovu igru pratilo je i glasno odobravanje publike. Naš fotoreporter i snimatelj David Kurti tu je novu sportsku disciplinu nazvao „zvonometom“, a sasvim je jasno da se radi o daleko atraktivnijem sportu od običnog – nogometa. U kojem nam titula šampiona svijeta ne bi olako izmakla…

U svakom slučaju, razvedrite si dan i pogledajte igru malih zvončara oprćenih zvoncima i teškim životinjskim kožama, jer teško da ćete nešto ljepše i zanimljivije od ovog pronaći u „bespućima interneta“.

error: Content is protected !!