[VIDEO] Start navigacijske regate ‘Susak za dvoje i posade’ ovog petka u Ičićima

[VIDEO] Start navigacijske regate ‘Susak za dvoje i posade’ ovog petka u Ičićima

ARHIVA ilustracija

Što je prilikom najave još istaknuo Mladen Babac ispred organizatora provjerite u priloženom videu…

Ičići – YC Croatia Opatija najavljuju i treće izdanje zanimljive navigacijske regate ‘Susak za dvoje i posade’ koje će se jedriti od 26. do 28. studenog.

Četvrtak, 25. studenog posljednji je dan za prijavu, dok je start predviđenu u petak, 26. studenog u 10 sati. Vremensko ograničenje za kraj regate je nedjelja, 28. studenog u 16 sati, dok je sat vremena kasnije predviđeno proglašenje najboljih.

Jedrilice će biti razvrstane u grupe prema dužini preko svega (LOA), ovisno o broju prijavljenih. Grupe s manje od tri prijavljene jedrilice, mogu se pripojiti susjednim grupama po odluci Organizatora. Svrstavanje grupa, ne može biti valjan razlog za protest. Poredak se utvrđuje na osnovu realnog jedrenog vremena (OPEN). Jedrilice koje posjeduju valjanu ORC International ili ORC Club svjedodžbu mogu se natjecati i po premjeru. Jedrilice s valjanim Kvarner Yardstick premjerom, mogu se natjecati i po tom premjeru. Jedrilice koje jedre u dvoje bodovat će se zasebno kao i jedrilice „vintage“ kategorije (starije od 35 g.), koje će se osim po Openu, bodovati i u zasebnoj kategoriji.

Oglas regate dostupan je OVJDE.