VIDEO: Susret pusnih muzik održava se ovog petka @ Šapjane

Arhiva: 4. Susret pusneh muzika @ Šapjane

Arhiva: 4. Susret pusneh muzika @ Šapjane

Fešta u Domu Šapjane započinje u 20 sati, uz besplatan ulaz, a okupit će muzikante koji prate maškarane sastave iz Istre i Primorja. Djelić atmosfere s lanjskog susreta pogledajte u nastavku teksta…

Šapjane – Popularni “Susret pusnih muzik”, koji ove godine slavi svoje jubilarno peto izdanje, održat će se u petak, 7. veljače u Domu Šapjane.

Radi se o manifestaciji koja okuplja velik broj amaterskih sastava okupljenih oko pusnih grupa iz liburnijskog, istarskog, slovenskog i riječkog područja.

– To je manifestacija u čast muzikantima koji prate i zabavljaju maškarane grupe i sudionike u publici na svakoj povorci tijekom maškara, te im ovim putem izričemo veliko hvala za njihov trud. Program počinje u 20 sati, a uz domaće Šapjanske muzikante moći ćete uživati i zaplesati uz izvedbe muzikanata iz Istre i Primorja. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ovoj već tradicionalnoj manifestaciji ili kao gosti u publici ili kao izvođači, kazala je Lorena Surina uime organizatora, naglasivši kako je ulaz besplatan.

Djelić atmosfere s lanjskog susreta pogledajte u nastavku teksta…

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!