VIDEO: Svjetska koncertna atrakcija 2CELLOS @ Opatija

U petak 31. kolovoza u 21:00 sat, 2 Cellos, u svom će prepoznatljivom stilu, Opatiji donijeti vrhunac na kraju Ljeta na ljetnoj!

Opatija – Nakon gostovanja na koncertu Red Hot Chili Peppersa na zagrebačkom Hipodromu, trenutačno najpoznatiji Hrvati na svjetskoj glazbenoj sceni, zatvaraju opatijsko Ljeto na Ljetnoj! U petak 31. kolovoza u 21:00 sat, 2 Cellos, u svom će prepoznatljivom stilu, Opatiji donijeti vrhunac na kraju Ljeta na ljetnoj!

Luka Šulić i Stjepan Hauser postigli su veliki uspjeh kada su odlučili udružiti snage. U siječnju 2010. godine na YouTubeu osvanula je njihova poznata obrada hita “Smooth Criminal” Michaela Jacksona. Danas nastupaju diljem svijeta s velikim zvijezdama poput Eltona Johna , gostuju u najpoznatijim američkim emisijama. Nastup na Ljetnoj ove dvojice mladih virtuoza, Opatiju će svrstati u najtraženije odredište za kraj ljeta.

Ulaznice po cijeni od 130kn , 180kn i 220 kn mogu se kupiti na prodajnim mjestima Festivala Opatije. Koncert omogućili Festival Opatija i Caffe bar Galija Opatija.

2CELLOS (Sulic & Hauser) – Smooth Criminal

Nikola Cvjetović / Liburnija.net