VIDEO: Tandemi prošlog sjećanja live in Milord pub

One possible option

Njihovi nabrijani veseli nastupi najbolji su poziv na ovaj spektakl, zato ne propustite mogućnost za odličnu svirku i provod. Ulaz na navedene koncerte je besplatan!

Rijeka – Dva odlična rock benda iz našeg kraja, Tandemi prošlog sjećanja iz Opatije te riječki One possible option nastupiti će ovog petka, 28. rujna u Milord pubu.

Opatijski punk-rock-funk veseljaci Tandemi prošlog sjećanja djeluju već 4 godine. Bend sa dva glavna muška vokala odradio je u tom periodu preko 30 nastupa od kojih je najzapaženiji bio na HGF-u, gdje su između 150 bendova izborili plasman među prvih 16. Kažu za sebe da su gnjevni Opatijci i da će ‘porokat’ sve ispred sebe! Njihovi nabrijani veseli nastupi najbolji su poziv na ovaj spektakl, zato ne propustite mogućnost da vas Tandemi ‘porokaju’.

Jedna od posebnosti grupe One possible option (s kojom se sigurno ne može pohvaliti puno bendova u svijetu) je ta da su se otac i sin obitelji Kasapović našli u istom glazbenom sastavu. Tako je svoje mjesto na vokalu zauzeo mlađi član – sin Deni, dok je iskusniji – Zdravko, svima poznatiji kao Piggy iz legendarnog riječkog sastava The Stuff, gitarista ovog sastava. Uz Edvina Nađa na bas gitari i već etabliranog riječkog majstora za bubnjevima, Dejana Adamovića Deve, formirana je finalna postava ovog sastava u kojoj djeluju od kraja prošle godine. Bend je nedavno snimio i svoj debut album pod nazivom “Hey You” kojeg će u cijelosti predstaviti upravo ovaj petak u Milord pubu.

Subota, 29. rujna rezervirana je za dvije mlade djevojke umjetničkog naziva Pinky & the brain. Počevši svoju suradnju potpuno slučajno na “Open Mic” večerima u Palachu, mlade talentirane djevojke, Eni & Nika, zbog iznimne pozitivne reakcije i njihovog velikog talenta dobile su priliku zasvirati u riječkom Milord pubu gdje su osvojile publiku i otvorile si vrata za nadolazeću karijeru. Njihov osebujni stil i pozitivna energija nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, Nika za akustičnom gitarom i Eni s specifičnim glasom, svaku pjesmu interpretiraju na svoj poseban način, a mogu se pohvaliti činjenicom da iza sebe imaju više od 30 nastupa u nepunih 5 mjeseci koliko surađuju.

Ulaz na navedene koncerte je besplatan!

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net