VIDEO: TBF po prvi put nastupa u Ičićima

tbf_foto

– Ove godine odlučili smo se za nešto drugačije jer nam je želja privući što veći broj u Ičiće, a sigurni smo da će TBF-ovci oduševiti sve generacije, istaknuo je predsjednik MO Ičići Marin Starčić.

Ičići – Popularna splitska šestorka TBF po prvi put će nastupiti u Ičićima, 6. rujna, u sklopu šestih Dana Ičića.

– Ove godine odlučili smo se za nešto drugačije jer nam je želja privući što veći broj u Ičiće, a sigurni smo da će TBF-ovci oduševiti sve generacije, istaknuo je predsjednik MO Ičići Marin Starčić, te napomenuo da će ostali program koji uključuje i festival elektronske glazbe pod nazivom ”Goodbye summer“ opširnije najaviti uskoro.

U Ičiće grupa The Beat Fleet, ili skraćeno TBF, dolazi nošena pozitivnim kritikama njihovog zadnjeg albuma ”Pistacio Metallic“ čije su pjesme kao što su ”Veseljko“ ili „Mater“ još uvijek aktualne na radijskim postajama, kao i njihovi raniji hitovi – od ”Smaka svita“ do ”Alles Gut“. No, nedavno su splitski glazbenici izbacili i dva nova singla, koja će predstaviti i na ičićanskoj fešti – ”Banane“ i ”Neću ti ništa“, koje najavljuju novi album čiji su izlazak TBF-ovci najavili za jesen, odnosno taman koji tjedan nakon što se uz Ičićane oproste od ljeta.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!