[VIDEO] Tematski tjedan na FMTU posvećen ‘Campingu’ izazvao veliki interes

Prema riječima dekanice fakulteta, Sandre Janković, intencija fakulteta je da se studentima kako na preddiplomskom tako i na diplomskom studiju omogući upoznavanje svih poslova, kako u ugostiteljstvu tako i u turizmu. U nastavku donosimo i kratki razgovor s Robertom Sinkovićem iz Tinjana, vlasnikom agencije za najam kampera.

Ika – U dvorištu Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu jučer smo imali prilike vidjeti pravi mali turistički kamp – montažnu kućicu s pogledom na more i do nje kamper s montiranom nadstrešnicom ispod koje su se nalazile dvije sklopljive stolice i stol. Koji je razlog? Razlog je inicijativa koja je proizašla iz Centra za karijere i stručnu praksu.

Prema riječima dekanice fakulteta, Sandre Janković, intencija fakulteta je da se studentima kako na preddiplomskom tako i na diplomskom studiju omogući upoznavanje svih poslova, kako u ugostiteljstvu tako i u turizmu. Ovaj tjedan je posvećen gradnji karijere u kamping industriji. Na fakultetu je organiziran čitav niz interesantnih predavanja. Svaki dan dolaze priznati stručnjaci koji drže predavanja kako na preddiplomskom tako i na diplomskom studiju. Uključeni su i kolege koji pohađaju program Erazmus na engleskom jeziku. U nastavku pogledajte prilog u kojem možete vidjeti tiskovnu konferenciju u cijelosti.

Donosimo vam i kratki razgovor s Robertom Sinkovićem iz Tinjana koji je vlasnik agencije za najam kampera. Ispričao nam je kolike su cijene najma, cijene samih kampera, koji su standardi smještaja u kamperu i kolika je potražnja za njima pa pogledajte.